«Εκπαιδεύοντας τους Γονείς»

hamomilaki http://hamomilaki.livepage.gr
«Εκπαιδεύοντας τους Γονείς»

 Στις 10 Μαίου 2009, στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία στο Χωρέμειο αμφιθέατρο, θα πραγματοποιηθεί Σεμινάριο βασικών πληροφοριών για γονείς-Φυσιολογική Ανάπτυξη παιδιών αλλά και Νευροαναπτυξιακά θέματα-Μαθησιακές δυσκολίες και άλλα ενδιαφέροντα ερωτήματα.
Το Σεμινάριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Α΄Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών- Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και με τη συνεργασία του Κέντρου Αναπτυξιακής και Κοινωνικής Παιδιατρικής Κύπρου.

Θα αναπττυχθούν από έγκριτους επιστήμονες, αναλυτικά και κατανοητά,  θέματα γύρω από την ανάπτυξη του παιδιού από τη στιγμή της γέννησης, τόσο ως προς την σωματική αλλά και την πνευματική/γνωσιακή ανάπτυξη, σύμφωνα πάντα με τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα.  Επίσης θα περιλαμβάνει θέματα εμβολιασμών, διατροφής, μαθησιακών δυσκολιών, αυτισμού, υπερκινητικότητας και θα απαντηθούν πρακτικές ερωτήσεις των γονέων.

Είμαστε ανοικτοί σε ερωτήσεις που μπορούν να τεθούν και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση drdimi@yahoo.com Διάρκεια 11π με 2 μμ.

Είσοδος Δωρεάν.  

Θα δοθούν διπλώματα-βεβαιώσεις παρακολούθησης. 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείται στον Δρ Δημήτρη Δημητρίου Παπαβασιλείου – Παιδίατρο Νευροαναπτυξιολόγο Dimitris Dimitriou στο facebook , στην ιστοσελίδα www.paidiatriki.com ή στο τηλ 6947908479 ώρες γραφείου.
Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν τα τελικά στοιχεία του προγράμματος. Ειδικοί και εκπαιδευτικοί είναι ευπρόσδεκτοι για να παρακολουθήσουν επίσης το σεμινάριο, καθώς θα ακολουθήσουν τις επόμενες εβδομάδες εργαστήρια αναφορικά με μαθησιακές δυσκολίες, αυτισμό και νευροαναπτυξιακές διαταραχές. 
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Σας ευχαριστούμε.

[[http://feedproxy.google.com/~r/hamomilaki/~3/PbFsASuQV1U/blog-post_6827.html]]
http://hamomilaki.livepage.gr/blog/1212/1959

Advertisements
Αναρτήθηκε στις Χαμομηλάκι. Leave a Comment »

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: