Για την παιδεραστία την παιδοφιλία και την παιδική πορνογραφία

Αγαπητό μου χαμομηλάκι,

θα είμαι σύντομος στο πρώτο μου αυτό ποστ διότι με πιέζει ο χρόνος, όμως δυό λόγια θα τα γράψω. Το πρόβλημα, λοιπόν, της παιδεραστίας και παιδικής πορνογραφίας έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, διαστάσεις όμως που διαφεύγουν σχεδόν από το σύνολο της κοινωνίας.

Το μέγεθος του προβλήματος, στη δική μου θεώρηση, μετουσιώθηκε από πρόβλημα σε καρκίνωμα.
Δυστυχώς βρισκόμασται αντιμέτωποι με το σοβαρότερο κοινωνικό καρκίνωμα κι αυτό διότι, τα κέρδη της παράνομης βιομηχανίας, πλέον, παιδικής πορνογραφίας ξεπεράσαν εκείνα της λαθρεμπορίας ναρκωτικών και όπλων.
Πόσο γνωστό είναι αυτό στο ευρύ κοινό; Πέραν τούτου, στο εξωτερικό δραστηριοποιούνται από δεκαετίες τώρα, παιδεραστικές οργανώσεις με τη μορφή σωματείων καθ’ όλα νόμιμων, και αποκορύφωμα αυτών ήταν το εγχείρημα της Ολλανδίας και την προσπάθεια πολιτικού σχηματισμού από τους παιδεραστές.
Η γνώμη μου είναι πως πρέπει να δραστηριοποιηθούμε προς μία κατεύθυνση αντιμετώπισης με πρωτοβουλία πολιτών, όπως και το εγχείρημα της οργάνωσης:

ΜΚΟ «Ασπίδα» – Κίνηση Πολιτών κατά της Παιδεραστίας http://clubs.pathfinder.gr/paiderastia

δημιουργώντας Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις σαν την «Ασπίδα» σε όλες τις πόλεις της χώρας μας και κινούμενη κατόπιν στους εξής άξονες: Την πλήρη συλλογή πληροφοριών γύρω από το μέγεθος του καρκινώματος και όλων των υπόλοιπων στοιχείων που το αφορούν, την ενημέρωση των πολιτών με σκοπό και επιδείωξη την αφύπνιση του συνόλου της κοινωνίας και τέλος, την πίεση του Πολιτικού και Νομοθετικού Κόσμου για μία πιο σοβαρή και υπεύθυνη προσπάθεια αντιμετώπισης. Προσωπικά είμαι πεπεισμένος μετά από έρευνές μου, πως το πρόβλημα που έχουμε εμπρός μας, μόνο με έναν τρόπο αντιμετωπίζεται. Με την κήρυξη πολέμου κατά των κύκλων αυτών, των παιδεραστών και όλων εκείνων που με διάφορους τρόπους μετέχουν στην παραγωγή, εμπορία και διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού.
Τα μέχρι σήμερα μέτρα της Πολιτείας, της χώρας μας και των χωρών παγκόσμια, όχι μόνο δεν πέτυχαν κάποιο αποτέλεσμα μα ούτε κατάφεραν να φρενάρουν ένα λίγο ελάχιστο την άνθηση της βιομηχανίας παιδικής πορνογραφίας. Κι αυτό διότι, είναι μέτρα περιορισμένης ισχύος. Μόνο με την κήρυξη πολέμου από την Πολιτεία και την ίδια την Κοινωνία, κατά των κύκλων αυτών, θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και για να κηρυχθεί πόλεμος, πρέπει να πιέσει η Κοινωνία τους υπεύθυνους. Και για να φτάσουμε στο σημείο αυτό, θα πρέπει να ακολουθήσουμε το δρόμο της δημιουργίας Μ.Κ.Ο. σε όλους τους Νομούς της χώρας μας και γιατί όχι σε όλες τις πόλεις, σε όλη την επικράτεια.
Ο δρόμος είναι μακρύς. Χωρίς αγώνα δεν γίνεται τίποτε. Εκεί έξω τις στιγμές αυτές η παιδική και εφηβική αθωότητα δοκιμάζεται με τον πλέον απάνθρωπο τρόπο. Τα παιδιά μας περιμένουν.
Θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία του εγχειρήματος που αναφέρω στο παρών ποστ, μα και σε κάθε άλλο εγχείρημα.

Να είστε καλά.
Φιλικά

Γιώργος Πολίδης

Advertisements
Αναρτήθηκε στις Χωρίς κατηγορία. Ετικέτες: , . Leave a Comment »

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: