Εκπαίδευση στην κλοπή από την ίδια της τη μητέρα!!

Από τα 11 του χρόνια γνώρισε το σκληρό πρόσωπο της ζωής ένα κορίτσι από τη Βουλγαρία. Η ίδια της η μητέρα και μια ακόμη Βουλγάρα την είχαν εκπαιδεύσει να κλέβει ανυποψίαστους πολίτες, μαθαίνοντάς τη ότι έτσι βγαίνει το μεροκάματο… Με τη μέθοδο της απασχόλησης, εδώ και ένα μήνα που βρίσκονταν στο Ηράκλειο έκλεβαν, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να ζήσουν…
Η δράση τους όμως πήρε τέλος χθες, καθώς το τελευταίο θύμα, μια 55χρονη Ηρακλειώτισσα, κατάφερε να τους σταματήσει την ώρα που την έκλεβαν.
Συγκεκριμένα, νωρίς χθες το πρωί η 55χρονη ψώνιζε ψάρια από ιχθυοπωλείο στη λεωφόρο Καλοκαιρινού. Με τη μέθοδο της απασχόλησης την προσέγγισαν δύο Βουλγάρες, που είχαν μαζί τους και ένα 11χρονο κορίτσι. Έπιασαν την κουβέντα στην 55χρονη Ηρακλειώτισσα, και η μικρή κατά τη διάρκεια της συζήτησης τής βούτηξε το πορτοφόλι που περιείχε 2 χιλιάδες ευρώ.
Η 55χρονη αρχικά δεν το κατάλαβε, αλλά στα επόμενα λεπτά, όταν πήγε να πληρώσει στο ταμείο τα ψάρια, διαπίστωσε ότι έλειπε το πορτοφόλι της και μαζί βεβαίως και τα χρήματα. Αμέσως συνειδητοποίησε ποιες ήταν οι κλέφτρες και ενήργησε αστραπιαία κυνηγώντας τις τρεις Βουλγάρες. Κατάφερε να πιάσει την 11χρονη Ελισαβέτα, η οποία της έδωσε πίσω τα χρήματα. Στη συνέχεια, το λόγο είχε η Ασφάλεια Ηρακλείου, που παρέλαβε τη μικρή η οποία ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι και οι τρεις είχαν έρθει εδώ και ένα μήνα στο Ηράκλειο, και η μητέρα της μαζί με την άλλη Βουλγάρα την είχαν εκπαιδεύσει να κλέβει εφαρμόζοντας αυτή τη μέθοδο.
Οι αστυνομικοί ρώτησαν τη μικρή πού σύχναζαν, και έτσι κατάφεραν να πιάσουν το απόγευμα πλέον την 26χρονη μητέρα της 11χρονης, ενώ αναζητείται η τρίτη Βουλγάρα. Τώρα αυτό που απομένει είναι να βρουν οι αστυνομικοί άλλες παρόμοιες περιπτώσεις εξαπάτησης ανυποψίαστων πολιτών που συνδέονται με την υπόθεση αυτή.

31 Ιουλίου 2007 – 10:40
ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΚΟΚΑΛΗ

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: